Geluid

 

De basis van waaruit wij werken is geluid en dat gaat verder dan het omhoog doen van schuifjes alleen.
We zien geluid als onderdeel van de show en stoppen dus niet als deze begint. Eigenlijk begint het dan pas echt.

 

Of de locatie nu een café, groot poppodium of buiten festival is, wij zorgen altijd voor een professioneel en optimaal resultaat. Waar nodig zorgen wij voor apparatuur maar kunnen ook prima overweg met de al aanwezige installatie.

 

Je kunt ons inhuren als geluidstechnicus en hebben de beschikking over alle basis apparatuur. Uitgebreidere installaties is ook geen probleem. In dat geval zorgen wij voor het contact met de juiste partij.


 

Licht

 

Licht is een onmisbaar onderdeel van een live evenement. Met een paar eenvoudige spots is al mogelijk om een goede basis neer te zetten.
Maar er zijn zoveel meer mogelijkheden. Met de techniek van tegenwoordig kun je zelfs de kleinste podia omtoveren tot een ware pop arena.

 

Als lichttechnicus zorgen we voor een op maat gemaakt lichtplan. Altijd passend bij de locatie en de gewenste sfeer.
Wij laten ons niet tegenhouden door een klein podium met minimale mogelijkheden. We gaan altijd voor het maximale resultaat.


 

Technische productie

 

Met de huidige digitale mogelijkheden bestaat een show niet meer alleen uit geluid en licht. Videoprojectie, show automation en backing tracks zie je tegenwoordig veel bij grote bands en acts. Toch is dit met de moderne techniek heel toegankelijk geworden voor de niet/semi-professionele muzikant.

 

LiveTech Productions heeft de kennis en ervaring om deze nieuwe elementen toe te voegen aan de show.  Van een eenvoudige setup met alleen click-track en backing tracks tot shows met gesynchroniseerde video, effecten en synthesizers. Altijd passend binnen de wensen, mogelijkheden en budget.